12 финти при користење на секојдневни работи

 1. Не купувајте нови чорапи. Користете перманентен маркер и заштедете пари.
 2. Искористете го полначот за вашиот лаптоп за да си ја загреете храната.
 3. Ако немате лажица во вашата канцеларија, поминете со селотејп околу вилушка и сте завршиле работа.
 4. Облечете дуксер наопаку и искористете ја капуљачата за храна.
 5. Направете јамка за бесконечна струја.
 6. Исечете ги тениските топчиња за да заштедите на простор.
 7. Носете го ова за да имате повеќе персонален простор околу вас.
 8. Користете WC школка за да јадете пред телевизор.
 9. Појасот во кола секогаш може да се искористи и како отварач.
 10. Ако не гледате добро ставете го вашиот мобилен во чаша вода за да имате подобар преглед.
 11. Ставете некоја топла намирница во ракавица и ставете ја врз вашето бебе за да се чувствува пријатно и сакано.