Граѓанин: Дојдовме да си ги измериме, ќе давале награда

    Граѓанин кој протестираше, запрашан од екипата на Макфакс зошто е таму, одговори дека тие се дојдени за да си ги измерат, да видат на кого му бил поголем.

    извор: makfax.com.mk