Татко се фотографира со неговата ќеркичка во различни костуми

36 годишен татко Sholom Ber Solomon од Калифорнија обожава да ја забавува својата ќеркичка, често се фотографира со неа облечени во различни костуми и во различни смешни ситуации. Погледнете ги овие 12 фотографии и оценете која е најдобра. 🙂