ВИЦ

ВИЦ

Дневна доза кратки вицови #59

Се среќаваат двајца стари пријатели. – А бе, Миле, веќе си 72 години, а денес те видов со 20 годишна русокоса под рака, вчера со...

Кавадаречки вицови

Децата на школ'то учат времиња, и учителката го прашуе мал'то Пере: - Јас че се мажам, кое време е тоа Пере? - Крајно време учителке... ------------- Блажо се...

Кумановски вицови

Прашуе учителка ученици - Знаете ли како сте дошле на свет? Едно дете вика - Мене ме купиле мама и тато од продавницу! Друго вика -...

Дневна доза кратки вицови #58

- Ало полиција!? Удрив две кокошки, што да правам? - Поместете ги на страна да не сметаат на сообраќајот и не не замарајте за глупости! -...

Дневна доза кратки вицови #57

– Детенце, ти ја слушаш ли мама? – Ја слушам. – А тато? – И тој ја слуша. ---------- – Убава си. – Фала. – Дали си зафатена? – Не сум, се...